Indiana

View listings

indiana.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Indiana

Fastighet till salu i Indiana

Om du vill köpa en fastighet till salu på en rik plats men också i ett lugnt land måste du välja Indiana. Känd som Hoosier-staten växer Indiana i en mer gynnsam takt än många andra stater i USA. Staten Indiana ligger nära Lake Michigan. Faktum är att det också gränsar till Michigan, Ohio, Kentucky och Illinois.

Indiana är nationens 17: e mest befolkade staten och 38: e området. Staten har flera storstäder med 100 000 eller fler invånare och många mindre städer och städer.

Tack vare det branschöverskott som finns tillgängligt i Indiana är arbetslösheten ganska låg. Indiens arbetslöshet uppgick till 3,2% i mars 2018, nästan en hel procentenhet under det nationella medeltalet. Efter den nuvarande nationella trenden minskar Indianas arbetslöshet, vilket innebär att det finns nya jobb.

Indias ekonomi är mycket hälsosam jämfört med resten av nationen. År efter år förbättras och skillnaden mellan 2017 och 2018 är minimal.

Räntenivåerna, även om de är något ökade, är fortfarande attraktiva och uppmuntrar marknaden för egendom till salu i Indiana men även hemägandet. I 2018 kommer efterfrågan på egendom till försäljning i Indiana, i synnerhet enfamiljshus, att fortsätta växa som 2016 och 2017.

Men det är inte alla rosor som kommer upp för de nya Indiana husägare.

Sysselsättningstillväxt och låga räntor skapar en snabbrörande bostadsmarknad och i vissa höga efterfrågeområden strider byggare till att tillhandahålla tillräckligt oberoende hem till överkomliga priser för att möta efterfrågan på en hälsosam ekonomi.

NAR (National Association of Realtors) rapporterar att både ny bostadsförsäljning och befintlig bostadsförsäljning kommer att öka mer än de gjorde 2016 och 2017. Den befintliga bostadsräntan ökar med 6,9% över i genomsnitt 2017, medan nya single- Familjehusförsäljningen ökar med 17,1% i år.

Carmel Niche, Indiana, är en av de bästa ställena att bo och köpa en fastighet till salu i Indiana. Carmel är en stad på cirka 86.000 och närmaste storstäder är Indianapolis.

Staden har fått utmärkta betyg för offentliga skolor, bostäder, familjevänlighet, jobb, brottslighet, säkerhet, hälsa och fysisk kondition.

Det finns en mycket hälsosam fastighetsmarknad i Carmel, och det är i allmänhet fri från några av de mindre problem som en storstadsmarknad, som Indianapolis, skulle uppleva som för dyrt boende och en liten tillgång.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 26489

Försäljning 4:a, Indiana, Lake County, Gary, 716 Tyler Street Gary, IN 46402, USA

785,622.09SEK
Försäljning
4:a

159.61 m²
Stor 2-berättelse hem med 4 sovrum, 2 badrum och massor av potential. Nära till motorvägar, kyrkor, och vårdinrättningar. (Behöver Renoveringar). Moti...
Cod. 9364

Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Indiana, Adams County, Indianapolis, 3437 N Tacoma Ave

245,506.90SEK
Försäljning
Övrigt (Kommersiellt)

20000 m²
2 berättelse hem med källare inte möblerade. 1,5 badrum.
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB